Nancy and Tony loved their new idesign kitchen so much that they came to us with one of our most exciting projects to date – design and install a guest bedroom for their two grandchildren, that also incorporates a large amount of storage accessible to a wheelchair user, all in a narrow wedge-shaped room! This is exactly the sort of challenge that we love: working closely with a client to create a bespoke space, where nothing is standard, and everything is personal and made specially to order.

The ladders serve a dual purpose, giving access to the bunk beds whilst keeping little ones safe when asleep, and are finished in a funky blue matt paint that is easy to clean. The custom built shelves by the beds are fitted with fun, colour changing lights. One wall of the room is given over entirely to storage, the handle-less push catch doors saving valuable space in a small room, and giving a sleek, fuss-free finish.

You were both a pleasure to work with

Thank you Louise for your excellent design, and Adam for your hard work… You were both a pleasure to work with

Nancy & Tony Jones