The Spice is Right

When Mr & Mrs Smith contacted us they were about to undergo a major building project and, having had Idesign recommended to them, they decided to pay us a visit. The kitchen featured in our front window was exactly the look they wanted and so we set about recreating it to suit.

As with all projects there were obstacles to overcome and expectations to manage. Converting the existing garage and opening up a further two rooms to create a single living, cooking, eating and entertaining space was in itself a challenge. Yet the completed design embraces new features, such as the bi-folding glazed doors leading to the garden; an internal curved wall that cleverly conceals the WC and utility room; the seamless incorporation of existing structural details, thereby adding an ’entertainment island’ constructed around a large supporting vertical beam without compromise.

The end result is stunning; delivering a practical living, working and entertaining space the family had always wanted.

Please browse images of Mr & Mrs Smith’s new kitchen and feel free to contact us for more information and find out how the Idesign treatment can benefit you.